Sortiment|Pasning|Aktuelt|Om os

Årets bedste duftrose


Årets bedste duftrose Racquel™ Renaissane®

Igen i år løb en RENAISSANCE®rose med guldet for bedste duft ved rosenkåringerne i Monza Italien og i Saverne, Frankrig.

Den smukke sartrosa Raquel™ Poulren023(N) blev af roseneksperter kåret som bedste duftrose foran en række andre dejlige roser fra hele verden.

Det er ikke nogen tilfældighed at endnu en RENAISSANCE®rose bliver hædret for duften. RENAISSANCE®roser er nemlig kendetegnet ved en utrolig intens duft som kan fylde et helt haverum op.

Verdensomspændende succes

Gennem tiderne har RENAISSANCE®roserne fået et utal af præmier. Den orange/abrikosfarvede Bonita™ har modtaget svimlende 15 præmier for duft, skønhed og hårdførhed. Den sart lyserøde rose Clair™ har fået 13 præmier.

Rosen Ghita™ med de flotte pink blomster har modtaget 11 præmier. Ja, man kan blive ved - 3 præmier til Lea™, 4 til Nadia™, 5 til Naomi™, 2 til Natalie™ og Kolding™, samt 1 til Nina™.

Udover rosernes indlysende duftkvaliteter, er de endda både rigtblomstrende, remontererende og ekstremt sunde og hårdføre.

RENAISSANCE®roserne er velegnede til dyrkning store i krukker, på eller nær terrassen, hvor den intense duft kan nydes, eller direkte i havens bede.

De bedste roser

Der findes utrolig mange roser på markedet og det kan være svært at vælge mellem dem. En god rettesnor er at vælge de sorter der er blevet præmieret på rosenkåringer over hele verden. På rosenkåringerne præmieres de bedste roser, både af eksperter og af almindelige mennesker.

Se alle vores præmier
Se alle RENAISSANCE®roser

 Clair Renaissance  Aya Renaissance
 RENAISSANCE Scented Roses  Natalie Renaissance  Nina Renaissance
 Bonita Renaissance  Ghita Renaissance
Naomi Renaissance  Nadia Renaissance
Poulsen Roser A/S ● Kratbjerg 332 ● DK-3480 Fredensborg ● Denmark ● +45 48 48 30 28 ● post@poulsenroser.dk