Sortiment|Pasning|Aktuelt|Om os

FLORA™ vinder Innovation Award 2014

På verden største blomstermesse IPM i Essen, Tyskland, vandt Poulsen Rosers FLORA™-kollektion Floradania’s Innovation Award´som Bedste Concept 2014.

Begrundelsen for titlen var, at planterne har så mange forskellige anvendelsesmuligheder, fra indendørs blomstrende potteplante, til udendørs i krukker, hængende kurve og som bunddækkeplante. Og, som dommerpanelet udtrykte det, “så er det bare nogle meget smukke planter”. Nedenfor kan du se mere om disse skønne clematis.


FLORA™ kollektionen

Små kompakte miniatureclematis til bunddække, til krukker og til havens bede

Pottestørrelse: 15-19 cm
Højde: 40-60 cm

Miniatureclematis, ideelle til krukkebeplantning både indendørs og udendørs. Da planterne kun er 25 cm. høje når de købes, kan de bruges indendørs som enhver anden blomstrende potteplante.

De har Long Decorative Value™, hvilket betyder at de har en særdeles god holdbarhed. Efter den indendørs blomstring kan de skæres ned, ompottes og sættes i haven, hvor de blomstrer gentagne gange i løbet af sommeren.

Da væksen er kompakt og horisontal, kan de også bruges som bunddække udendørs. Placer dem et solrigt eller delvist solrigt sted, gerne med rødderne i skygge. 

Der er fem forskellige sorter i kollektionen - du kan se dem her. Planterne kan købes i havecentre og andre detailforretninger i uge 18-23.

Er du journalist og har brug for billeder, så skriv til post@poulsenroser.dk.

Se alle præmier.

 

Poulsen Roser A/S ● Kratbjerg 332 ● DK-3480 Fredensborg ● Denmark ● +45 48 48 30 28 ● post@poulsenroser.dk