Sortiment|Pasning|Aktuelt|Om os

Sund romantisk duftrose

Ønsker du en underskøn duftrose til sommerens krukker eller rosenbed, er Stockholm™ et godt bud. De smukke nostalgiske hvidgule blomster giver øjeblikkelig wow-effekt - og duften er ubeskrivelig dejlig.

CASTLE® rosen Stockholm™ Poulcas033(N) hører oven i købet til de helt specielle roser som har modtaget hele 12 internationale præmier for duft skønhed og sundhed. Vil du være sikker på at få den største udbytte af sine roser, så vælg denne skønhed.

Rosen bliver 60-100 cm høj og er derfor velegnet til krukker på terrassen hvor man kan nyde den liflige citronagtige duft. Rosen er meget rigtblomstrende og blomstrer kontinuerligt fra tidlig sommer og helt indtil frosten sætter ind.

De bedste roser

Vælg altid de nyeste sorter, for de er som regel udviklet til større krav til skønhed, kontinuerlig blomstring, sundhed og hårdførhed. Stockholm er ingen undtagelse - det er en meget sund og livskraftig rose, som du helt sikkert vil få stor glæde af i mange år.

Hvis du synes om denne rose, så se alle vores CASTLE® -roser som findes i et væld af dejlige farver.

Vores roser og clematis sælges i velassorterede planteskoler og havecentre. Poulsen Roser A/S har intet plantesalg. Hvis dit lokale havecenter ikke har planten, kan den bestilles hjem til dig.

Sund romantisk duftrose_Stockholm
 

 Den skønne rose Stockholm™ på en solbeskinnet dag. 

Sund romantisk duftrose_Stockholm
Nyd den dejlige duft på terrassen.
Poulsen Roser A/S ● Kratbjerg 332 ● DK-3480 Fredensborg ● Denmark ● +45 48 48 30 28 ● post@poulsenroser.dk