Sortiment|Pasning|Aktuelt|Om os

Filosofi

Forædlingsarbejdet hos Poulsen Roser A/S består i udvikling af nye, spændende og stadig mere sunde og hårdføre rosen- og clematissorter, der har den bedste kvalitet i alle led - lige fra produktionen, til transport, hyldelivet i forretningerne og hjemme hos forbrugerne.

Værdikæde 3.jpg

Selvom Poulsen Roser kun varetager forædlingen og hverken har produktion eller salg, ønsker vi at være servicepartner for alle led i produktions- og salgsprocessen, med henblik på at de skal kunne levere de allerbedste produkter videre til det næste led i kæden.


Producenter

Hos Poulsen Roser bruger vi mange ressourcer på produktions-udvikling og optimering. Formeringsgartnerier og producenter vil altid have dyrkningsmanualer og højt kvalificeret konsulentbistand til rådighed til at vejlede om de seneste dyrkningsmetoder.

Brokere, grossister og detailhandel

Brokere, grossister og detailhandel skal have adgang til produktinformation, billeder, pressemeddelelser og andet marketingmateriale til den videre markedsføring.

Slutbrugere

Slutbrugerne skal have mulighed for at finde de sorter de er interesserede i, have pasningsvejledning, samt idéer og inspiration.

Poulsen Roser A/S ● Kratbjerg 332 ● DK-3480 Fredensborg ● Denmark ● +45 48 48 30 28 ● post@poulsenroser.dk