Sortiment|Pasning|Aktuelt|Om os

Pasning af indendørs roser

Så flot kan en rose blive hvis den bliver passet korrekt

Køb kun sunde rosenplanter

Vil du sikre at du køber en sund plante på planteskolen, bør du kigge på løvet og væksten og se om det ser frisk og sundt ud. Der må ikke være visne blade eller bare grene og rødderne skal være friske og sunde.

Alle potteroser udviklet af Poulsen Roser A/S har Long Decorative Value™. Det betyder at roserne har en exceptionel høj kvalitet og holdbarhed, som strækker sig lige fra produktionen, under transporten, i butikken og hos slutbrugeren.

Poulsen Roser A/S står inde for at roser medLong Decorative Value™er blevet udvalgt så de kan klare 11 dages transport, køl og hyldeliv i forretningen. Derefter holder den flotte kvalitet imindstto uger hos forbrugeren.

Placering af roser indendørs

Potteroser elsker lys, så du bør placere planten så lyst som muligt, men ikke i direkte sollys i den varmeste periode. Roser bryder sig ikke om høje temperaturer. De kan sagtens stå i et rum med almindelig stuetemperatur, men stilles rosen i et lidt køligere miljø med masser af lys, holder den længere og vil blomstre igen og igen.

Pasning af indendørs roser

Roserne må skal vandes regelmæssig og må ikke tørre ud og må aldrig være drivvåde. Hvis det er muligt, bør rosen vandes nedefra og man bør undgå vand på bladene.

I vækstperioden hvor knopperne er i vækst, bør man vande med flydende gødning én gang ugentligt. Under blomstringen, er behovet for næring mindre.

Fjernes de afblomstrede blomsterhoveder, eller skæres rosen let tilbage, vil den kvittere med nyt løv og ny blomstring igen og igen.

De roser der kan bruges indendørs kan også efter den første blomstring indendørs sættes udenfor på terrassen, altanen eller i havens bede, hvorefter de får en endnu kraftigere vækst og blomstring. Bemærk, at farven på blomsterne ændres en smule når planten placeres udendørs.

Se her hvilke kollektioner der kan bruges indendørs.

Poulsen Roser A/S ● Kratbjerg 332 ● DK-3480 Fredensborg ● Denmark ● +45 48 48 30 28 ● post@poulsenroser.dk